Praktiske informationer

ÅBNE -OG LUKKETIDER

Jeg har åbent mandag til fredag fra kl 7.45-15.30

Jeg har fri hver 2. Onsdag

Jeg ser gerne at børnene kommer senest kl 9 så dagen kan begynde i Stjernereden. Bliver i forsinket, finder vi ud af det, blot jeg lige får besked.
Kom gerne 5 min før jeres barn skal hentes, så vi lige kan snakke om dit barns dag. 

I Stjernereden bliver der sørget for alt til dagen.
Det være sig: alle måltider ( overvejende økologisk og meget hjemmebag), bleer (netto) , skumklude, hagesmækker, solcreme, alm. salve til numsen, legetøj og materialer til at være kreative. Cremer er uden parfume men ønskes der andre mærker og det ikke er nogen ekstra udgift for mig, kan vi finde en løsning
Jeres barn får en garderobeplads til sine ting, hvor der bl.a. kan ligge lidt ekstra tøj, mm. og gerne mere end én sut😉

Lukkedage:
Ved forudplanlagte fridage skal I selv passe jeres barn. Da jeg selv har skolebørn følger jeg som udgangspunkt de fleste af kommunens lukkedage.

Ved sygdom:
Jeres barn kan ikke modtages i Stjernereden hvis han/hun er syg. Det er både pga. smittefare overfor de andre børn jeg passer, og ikke mindst overfor mig selv. Husk at barnet godt kan være syg selvom det ikke har feber.
Barnet skal have haft 1 god dag uden feber derhjemme og kunne følge med i hverdagens aktiviteter inde som ude, førend det kan komme i Stjernereden igen. Dette er vigtigt da jeg har andre børn jeg skal tage hensyn til.

I må meget gerne give besked så hurtigt så muligt hvis Jeres barn er syg/har fri og gerne inden kl 6 om morgenen. Raskmelding skal helst ske kl 20 aftenen inden.

Hvis jeg er syg, eller har barn syg vil jeg give besked så vidt muligt inden kl 6 om morgenen.

Ved sygdom og ferie hos både barn og børnepasser skal I selv passe jeres barn.

Ferie:
Jeg har ifølge ferieloven ret til 5 ugers ferie og 5 feriefridage på et år, samt 2 omsorgsdage. Mine Ferieplaner gives i god tid til forældrene. Jeg laver ferieplan til et halvt år af gangen.

Forsikring:
Stjernestuen har som de kommunale dagplejere ikke tegnet nogen kollektiv ulykkesforsikring. Så hvis der sker en skade på dit barn, skal dette meldes til eget forsikringsselskab. Derfor er det vigtigt at I har tegnet en ulykkesforsikring.