Praktiske informationer

ÅBNE -OG LUKKETIDER
  • Mandag kl 7.45-15.30
  • Tirsdag  kl 7.45-15.30
  • Onsdag  lukket
  • Torsdag kl 7.45-15.30
  • Fredag   kl 7.45-15.30

Jeg ser gerne at børnene kommer senest kl 9 så vores dejlige dage i Stjernereden kan begynde. Bliver i forsinket, finder vi ud af det, blot jeg lige får besked.

I Stjernereden bliver der sørget for alt til dagen.

Det være sig: alle måltider ( overvejende økologisk, bleer (fra netto/Rema 1000) , skumklude, hagesmækker, solcreme, alm. salve til numsen, legetøj og materialer til at være kreative. Cremer er uden parfume men ønskes der andre mærker og det ikke er nogen mer-udgift for mig, kan vi finde en løsning.

Lukkedage: Ved forudplanlagte fridage skal I selv passe jeres barn. Da jeg selv har skolebørn følger jeg som udgangspunkt de fleste af kommunens lukkedage.

Ved sygdom: Jeres barn kan ikke modtages,  hvis han/hun er syg. Det er både pga. smittefare overfor de andre børn jeg passer, og for at mindske sygdom hos mig. Husk at Jeres barn godt kan være syg selvom det ikke har feber. Barnet kan komme tilbage til Stjernereden efter 1 god dag uden feber derhjemme og 2 dage efter sidste opkast/diare. Det er vigtigt det kan følge med i hverdagens aktiviteter inde som ude, førend det kan komme i Stjernereden igen, da jeg har andre børn jeg skal tage hensyn til.

I må meget gerne give besked så hurtigt så muligt hvis Jeres barn er syg/har en fridag og gerne inden kl 6 om morgenen. Raskmelding skal helst ske kl 20 aftenen inden.

Hvis jeg er syg, eller har barn syg vil jeg give besked så vidt muligt inden kl 6 om morgenen. Ved sygdom hos både barn og børnepasser skal I selv passe jeres barn.

Ferie: Jeg afholder 5 ugers ferie, 5 feriefridage og 2 omsorgsdage på et ferieår. Mine Ferieplaner gives i god tid. Jeg laver ferieplan til et halvt år af gangen, så I forældre har god mulighed for at planlægge. Når jeg har ferie/fri skal I selv passe Jeres barn.

Forsikring: Stjernestuen har som en kommunal dagplejer ikke tegnet nogen kollektiv ulykkesforsikring. Så hvis der sker en skade på dit barn, skal dette meldes til eget forsikringsselskab. Derfor er det vigtigt at I har tegnet en ulykkesforsikring på Jeres barn.