Praktiske informationer

ÅBNE -OG LUKKETIDER
  • Mandag kl 7.45-15.30
  • Tirsdag  kl 7.45-15.30
  • Onsdag  lukket
  • Torsdag kl 7.45-15.30
  • Fredag   kl 7.45-15.30

Jeg ser gerne at børnene kommer senest kl 9 så vores dejlige dage i Stjernereden kan begynde. Bliver i forsinket, finder vi ud af det, blot jeg lige får besked.

I Stjernereden bliver der sørget for alt til dagen. Det være sig: -Formiddagsmad / frokost / eftermiddagsmad der er overvejende økologisk -bleer (fra netto/Rema 1000) , skumklude, hagesmækker, solcreme, alm. salve til numsen, legetøj og materialer til at være kreative. Cremer er uden parfume men ønskes der andre mærker og det ikke er nogen mer-udgift for mig, kan vi finde en løsning. -Barnevogne til lur

Ferie: Jeg afholder 30 dages ferie (5 ugers ferie, 5 feriefridage ) Mine Ferieplaner gives i god tid. Jeg laver ferieplan til et halvt år af gangen, så I forældre har god tid til at planlægge. Når jeg har ferie/fri skal I selv passe Jeres barn. Lukkedage: Ved forudplanlagte fridage skal I selv passe jeres barn. Da jeg selv har skolebørn følger jeg som udgangspunkt Rødovre Kommunes lukkedage.

Ved sygdom: Er jeres barn syg, kan det desværre ikke modtages i Stjernereden. Et sygt barn har brug for mere omsorg og jeg har også andre børn jeg skal tage hensyn til. Sygdom er også smitsomt og for at mindske sygdom hos mig og de andre børn jeg passer, skal barnet have én god dag hjemme uden feber. 48 timer hjemme efter sidste opkast/diarre. Husk at Jeres barn godt kan være syg selvom det ikke har feber. Det er vigtigt det kan følge med i hverdagens aktiviteter inde som ude, førend det kan komme i Stjernereden igen. Af hensyn til min planlægning må I meget gerne give besked så hurtigt så muligt hvis Jeres barn er syg/har en fridag og gerne inden kl 6 om morgenen. Raskmelding skal helst ske kl 20 aftenen inden.

Hvis jeg er syg, eller har barn syg vil jeg give besked så vidt muligt inden kl 6 om morgenen. ( Jeg er meget sjældent syg) Ved sygdom hos både barn og børnepasser skal I selv passe jeres barn.

Forsikring: Stjernestuen har som en kommunal dagplejer ikke tegnet nogen kollektiv ulykkesforsikring. Så hvis der sker en skade på dit barn, skal dette meldes til eget forsikringsselskab. Derfor er det vigtigt at I har tegnet en ulykkesforsikring på Jeres barn.